post

Leonie van Heijningen

Ja de bestuursjaren bij MUST, wat een tijden! En wat heb ik veel lol gehad en genoten van alle avonturen, leuke momenten en alle mensen om mij heen.
Achteraf heb ik pas ingezien hoe waardevol mijn twee bestuursjaren bij MUST zijn geweest. Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel fouten gemaakt, haha!
De ervaring die ik heb opgedaan als bestuurder helpt mij in mijn huidige werk. Daar loop ik tegen soortgelijke problemen aan, denk aan: slechte communicatie tussen collega’s, te strakke planning, ad-hoc werk, stress omdat je 100 dingen tegelijk moet doen, etc. Als bestuurder heb ik dit allemaal al meer dan vijf keer meegemaakt en daardoor weet ik precies wat ik moet doen. Deze ervaringen en kennis, die ik bij MUST heb opgedaan, heeft er de afgelopen vijf jaar voor gezorgd dat ik snel carrière heb gemaakt en nu verantwoordelijk ben voor een team met meer dan 20 grote projecten door heel Nederland.
Kortom: een bestuursjaar bij MUST is heel waardevol. Je houdt er niet alleen levenslange vriendschappen aan over (en mooie kroegverhalen), maar het helpt je echt in je carrière na je studententijd.
Dus wil jij veel leren, veel lol hebben en net iets beter zijn dat je nieuwe collega’s straks in je baan, dan zou ik een bestuursjaar bij MUST doen!

Benieuwd geworden?

Kijk wat bij je past bij profielen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *