post

Jasmijn Simpson

Jasmijn Simpson is van het MUST bestuur van vorig jaar, in de periode van 2017-2018 bekleedde zij de functie van Penningmeester & Algemeen bestuurslid commissies. Op dit moment is zij voorzitter van de studentgeleding van de hogeschoolraad onder Fractie Vlijmscherp. Daarnaast is zij nog altijd actief voor de medezeggenschap als medewerker van Student Participatie en is zij lid van de FIKO. Dit is haar verhaal:

‘Een bestuursjaar doen? Nee, dat kan ik niet. Ik weet toch bij lange na niet genoeg over de medezeggenschap of de HU? Er zijn genoeg andere mensen die dit vast beter kunnen doen.’ 

Toen iemand mij vroeg of ik een bestuursjaar wou doen bij MUST, was dit het eerste wat in me opkwam. Ik voelde me echt niet zelfverzekerd genoeg, om te denken dat ik een goede bestuurder kon zijn. Toch heb ik ja gezegd, omdat ik mezelf de kans wilde geven om te leren en ik wist dat ik vaak genoeg mezelf had onderschat. 

Nu ben ik ontzettend blij dat ik het bestuursjaar ben aangegaan! Ik heb onwijs veel geleerd als het gaat om medezeggenschap, hoe de HU in elkaar zit, de leiding nemen, hoe je echt goed kan samenwerken en welke uitdagingen daarbij komen kijken. Ik heb geleerd om fouten te durven maken, hoe je anderen echt kan helpen, wat hard werken betekent en dat gezelligheid soms belangrijker is dan hard werken. 

Ik heb mezelf de kans gegeven om te ontwikkelen en te groeien! Twijfel je nog over een bestuursjaar? Geef deze dan ook jezelf, vaak kan je veel meer dan je denkt. En als je twijfelt of het wel binnen de studie past, houdt er dan rekening mee dat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn met flexibel studeren of vakken verplaatsen. Tot slot is het een ervaring die ook echt goed op je CV staat en die niemand je meer kan afnemen! 

Interesse? kijk dan snel op de homepage. Twijfel je nog? Neem direct contact op met Nora Franken (06 34611746) of Falco van Netten (06 30675308).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *